Tervek

2011.07.14. 17:08

Most eléggé nem történi semmi, így kitaláltam pár dolgot, amivel folytathatom a blogot.

Az egyik az, hogy egy kedves new yorki ismerősömet, Leilát faggatom majd arról, hogy mik az alapvető különbségek New York és Budapest között, ha éttermekről, buliról vásárlásról és tömegközlekedésről van szó. A hölgy amerikai, de sok időt töltött Budapesten, így nagyon jó rálátása van mindkét városra.

A másik ötlet pedig (ami egyébként számunkra is fontos), hogy elkezdem összerakni a napi terveket, összeírom, hogy mik azok a dolgok, amiket feltétlenül meg akarunk nézni. Nem biztos, hogy ez a lista tartható is lesz, de legalább valamilyen irányt mutat majd, nehogy elvesszünk a sok látnivaló között. Egyértelmű, hogy a standard látnivalók benne lesznek a tervben, de csomó olyan érdekes dolgot találtam már, amit nem szabad kihagyni. Sokat segít ebben pédául a TimeOut is, aminek van (vagy csak volt) budapesti kiadása is. Javaslom olvasgatásra Nektek is. http://newyork.timeout.com/

Hamarosan jönnek a posztok dögivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyctrip.blog.hu/api/trackback/id/tr313067598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása