Kaja New Yorkban - Eataly

2011.07.18. 11:55

Mint pár poszttal korábban említettem, sokat klikkelgetem a TimeOut new yorki weboldalát, amin igen klassz kis éttermeket, bárokat és eseményeket lehet találni. Ott botlottam bele az Eataly nevű helybe, ami egy olasz lánc része. Torinoban, Milánóban, Bolognában és még néhány olasz városban találkozhattok ezzel a hellyel, de már Japánban is létezik néhány ilyen üzlet. És persze immáron New Yorkban is. Nehéz meghatározni, hogy mi is ez. Étterem, bár, piac... Leginkább egy olasz kisváros főtere. Mindez lefedve. A new yorki bolt nagyjából 4000 négyzetméter, szóval van mit körbejárni. A térkép magáért beszél.

 

 

A kép nagyban: http://eatalyny.com/wp-content/uploads/2011/06/eataly_map_new.jpg

A kijáratnál kell kifizetni a vásárolt cuccok árát, szóval csak egyszer kell sorban állni, de a bent lévő éttermekben a helyszínen kell fizetni. A Piacon valódi olasz házi élelmiszereket lehet beszerezni. Házi tészta, kolbász, péksütemények, stb... Ide biztosan elmegyünk majd. (ha már Olaszország idén kimarad New York miatt:)

A weboldal: www.eataly.com

A bejegyzés trackback címe:

https://nyctrip.blog.hu/api/trackback/id/tr633076565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása