New York City 1. nap

2011.09.19. 12:45

9 és fél órát repülni nem jó. Elképesztően fárasztó. Ráadásul mi egy kisgyerekkel indultunk el, így még az is nagy kérdés volt, hogy ő vajon hogyan bírja. Jelentem, tök jól bírta. Egy vékonyka óra volt az, amikor kicsit izgágább volt, de egyébként hozta az elvárt mintagyerek szerepet.

 Kamilla a repülőn Halász Juditot néz

 

Na, persze az útlevél ellenőrzésnél, ahol nagyjából 250 méteres kígyó kanyargott, elfogyott a türelme. Persze az is hozzátartozik, hogy otthoni idő szerint akkor már jócskán elmúlt este 11 óra. Szerencsére egy kedves magyar házaspár beengedett minket maguk elé - amiért örök hála, így ismeretlenül is - így nagyjából 6 óra tájban már a shuttle-t hívtam, egy erre a célra kiépített telefonos terminálról. Kis figyelmesség. Ingyenesen hívhatsz innen minden "ground transportation" céget. Jött is a busz, szokás szerint pakisztáni sofőrrel, aki nem kegyelmezett a V8-as Fordnak. De csak ott, ahol lehetett. Ugyanis több helyen olyan dugó volt, amit egy pesti dugóhoz nem is lehet hasonlítani. Szóval nyomta, amennyire lehetett, és egyszercsak megláttuk a város sziluettjét. Letaglózó. Nagy. Szép. Később biztosan finomodnak majd a jelzők, de most inkább csak szájtátás van. Fél nyolcra megérkeztünk a szállásra. John, a host nagyon kedves, valami művészember. Lefeküdtünk aludni azonnal. És most reggel van. Ennyit első körben.

Szerző: art

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nyctrip.blog.hu/api/trackback/id/tr293238192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T-Bag 2011.09.22. 11:04:49

Érkezés napján lefeküdni nagy hiba volt. Mi a Times Square-n nyomtuk éjféligm magyar idő szerint reggel hatig. Nem is volt gond az átállással.
süti beállítások módosítása